Aura Light Oy osallistui Extremeruniin Vantaalla

 

Aura Light Oy:n tiimi osallistui Vantaan ExtremeRuniin viime lauantaina.

ExtremeRun toteutettiin ensikerran Suomessa toukokuussa 2010. Ensikerrasta suuren suosion saanut tapahtuma tuli Suomeen jäädäkseen ja vuosittain tapahtumiin osallistuu yhteensä liki 10,000 osallistujaa. ExtremeRun tapahtuman tarkoituksena on, että kaikki liikkuu. Tapahtumaan voit tulla sellaisena kuin olet. Voit edetä kilpailussa haluamasi matkan haluamallasi vauhdilla. Pukeutua voit hauskasti tai sporttisesti. Tärkeintä on, että olet mukana.”

ExtremeRun on hauska kilpailu, jossa voit testata kehosi rajoja, voimaa, sitkeyttä ja tahdonvoimaa.

Onnittelut koko Aura Lightin tiimille ja kaikille tapahtumaan osallistuneille. Odotamme innolla seuraavaa vuotta ja uutta mahdollisuutta ylittää itsemme!!!