Missio, visio ja arvot

 

 

Missiomme

Aura Lightin missiona on kehittää ja toimittaa ammattikäyttöön tarkoitettuja valaistusratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme pystyvät pienentämään kustannuksia ja energiankulutusta sekä säästämään luontoa.

Visiomme

Visiomme on olla globaalisti johtava kestävien valaistusratkaisuiden toimittaja ammattilaisille.

Ydinarvomme

Aura Lightin arvot perustuvat käyttäytymisäännöstöömme, ja ne sisältävät jokapäiväisen työmme peruselementtejä ja toimintatapoja:

  • Omistautuminen
    Me pidämme lupauksemme, ja takaamme tuotteidemme laadun. Me sitoudumme täyttämään asiakkaidemme tarpeet erinomaisella asiakaspalvelulla ja korkealla ammattitaidolla. Cleantech-yrityksenä me tuemme kestävää kehitystä tarjoamalla asiakkaille ratkaisuja, joilla he voivat kehittää ympäristöystävällisyyttään. Me välitämme tulevaisuudesta, ja teemme sen ammattitaidolla.
  • Innovatiivisuus
    Aura Light on valaistusteollisuuden haastaja, ja erittäin innovatiivinen uusien ratkaisujen etsimisessä käyttäen sekä olemassa olevaa että uutta teknologiaa. Me olemme liiketoimintaorientoitunut cleantech-yritys, joka tarjoaa asiakkailleen lisäarvoa auttamalla heitä säästämään rahaa, energiaa ja ympäristöä. Tarjoamalla asiakkaillemme ympäristöystävällisyyden yhdistettynä kustannustehokkuuteen pystymme oikeasti saamaan muutosta aikaan. Sitoudumme kestävään kehitykseen tarjoamalla asiakkaillemme ympäristöystävällisiä valaistusratkaisuja, ja siten auttamalla heitä kohti kestävämpää kehitystä.
  • Ketteryys
    Aura Light on toiminnassaan avoin ja kykenevä mukautumaan asiakkaan tarpeisiin tarjoamalla juuri hänelle räätälöityjä ratkaisuja. Kokomme ansiosta olemme äärimmäisen nopeita viemään prosessin läpi uudesta ideasta toteutukseen. Tarkoituksemme on pitää nopeutemme ja reagointikykymme asiakkaan näkökulmasta ylivoimaisena kilpailijoihimme verrattuna.

Lataukset

Aura Light Käyttäytymiskoodisto