Euroopan parlamentti Strasbourgissa, Ranskassa

 

Euroopan parlamentilla on hyväksytty EMAS-ympäristöasioiden hallinta- ja auditointijärjestelmä, ja se noudattaa uutta ympäristöpolitiikkaa. Tähän politiikkaan kuuluu sähkönkulutuksen ja parlamentin istuntojen aikana tarvittavan työskentelymukavuuden määrittäminen. Valaistuksen osalta vaatimusten täyttämiseksi otettiin yhteyttä Aura Lightiin.

 

Alhaisempi energiankulutus

Järjestelmän toteuttaja Axima Maintenance kertoo näin:

ECO SAVER Long Life -lamppujen asentaminen Euroopan parlamenttiin mahdollistaa energiankulutuksen alentumisen 25 kWh:lla vuodessa. Toisin sanottuna se tarkoittaa 12 % vähennystä valaistuksen laadun heikentymättä. Tämä tasoittaa huoltokustannuksia yli 83.000 euroa lampun elinaikana.

Toiminnan laadukkuus tarjoaa etuja

ECO SAVER Long Life -lamppujen pitkä käyttöikä on lisäetu. Parlamentin asettamat suorituskyky- ja käyttövaatimukset edellyttävät, että valaisinten tulee olla aina hyvässä toimintakunnossa. Tämä koskee erityisesti istuntosalia ja muita alueita parlamentin istuntojen aikana. Aura T8 ECO SAVER Long Life -loisteputkien pitkän käyttöiän ansiosta pystymme takaaman nämä käyttövaatimukset ja vähentämään sekä ympäristövaikutuksia että ylläpitokustannuksia (varsinkin, kun koko rakennuskompleksissa on noin 500 000 valonlähdettä).

”Tällä hetkellä analysoimme asennuksen tuloksia ja tutkimme mahdollisuuksia asentaa Aura Lightin lamppuja myös muille alueille” järjestelmän toteuttaja kiteyttää tilanteen.