Tee kuten Q-Park ja säästä 48% energiaa

Kansainvälinen pysäköintiyhtiö Q-Park on asentanut EasyT8 LED-retrofit valonlähteet useisiin toimipaikkoihinsa Tukholman keskustassa säästääkseen rahaa ja energiaa.

 

qparkgarage

Q-Park säästää useita satoja tuhansia vuodessa
-Näin EasyT8-LED loisteputki kampanjan tänä kesänä ja päätin kokeilla sitä joissakin T8-valaisimissa ja suuntakylteissä Hötörsgaragessa. Valaistus oli niin hyvä, että emme voineet jättää tilaisuutta käyttämättä ja korvasimme kaikki T8-valaisimien loisteputket EasyT8–valonlähteillä Nybrogatan 55 ja Oxtorgsgaraget autotalleissa. Joissain mittauspisteissä minulla oli 48% vähemmän energiankulutusta verrattuna viime vuoteen, joten teemme merkittäviä taloudellisia säästöjä. Tämä on todellinen kuvaus Aura Lightin valaistuksesta, kertoo Johnny Johansson, Q-Park.

Erittäin tyytyväinen EasyT8 -valaistukseen
Aloitimme asentamalla EasyT8-valonlähteet Hötörgaraget autotalliin viime syksynä ja parhaillaan teemme kokonaisasennusta Oxtorget autotalliin, noin 800 kappaletta EasyT8-loisteputkia. Olen tyytyväinen LED-asennukseen pysäköintihalli Nybrogatan 55:ssä. Kaikki jotka ovat nähneet valaistuksen, ovat tyytyväisiä ja heidän mielestään ne valaisevat erittäin hyvin. Toistaiseksi meillä ei ole ollut mitään valittamista, kertoo Johnny.

Suosittelen LED-valonlähteitä parkkihalleissa
-Asennus Oxtorgetissa on niin minun kuin asentajan mielestä paljon parempi valaistukseltaan kuin aikaisempi. Suosittelen EasyT8–valonlähteitä parkkihalliin, koska se on halpa ja tehokas ratkaisu. LED-valonlähteillä voidaan helposti säästää rahaa ja ne tarjoavat myös hyvää ja valkoista valoa. Se on edullinen hinta, koska EasyT8-valonlähteet eivät tarvitse eritys valaisimia vaan ne voidaan asentaa vanhoihin T8-valaisimiin.

Helppo asentaa ja vaihtaa
-Valaisimiin asennus oli niin yksinkertaista, että kuka tahansa voi tehdä sen, joten muutostyö sujui helposti. On myönteistä, että voimme ohjata valoa EasyT8:n avulla. Asensimme EasyT8 kaksoisloisteputkivalaisimeen HF-anturilla ja se valaisee nyt todella hyvin, sanoo Johnny.

-Lisäksi käytämme lähes aina läsnäolosensoreita yhdessä loistelamppujen kanssa, koska nyt kun asiakas tulee autohalliin siellä tulee aina olemaan valoa riippumatta vuorokaudenajasta. Sensorit varmistavat, että valo syttyy osiin missä asiakas on ja sammuu, kun asiakas poistuu. Näin säästämme energiaa, sanoo Johnny Johansson, Q-Park.

Lataa parkkihalliesitteemme täältä >>