Ulkoalueet

Valitse alta kiinnostava ulkovalaistusken osa-alue.

 

Tiet ja tunnelit

Tie- ja tunnelivalaistuksessa on paljon turvallisuusvaatimuksia. Hyvä valaistus tarkoittaa hyvää näkyvyyttä, ja siten vähemmän onnettomuuksia. Juuri tästä syystä monet asiakkaat maailmanlaajuisesti luottavat Aura Lightin ratkaisuihin.

Read more »

Pysäköintialueet

Turvallisuusvaatimusten vuoksi valot palavat pysäköintialueilla usein 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa. Silti hyvin harvoilla alueilla liikkuminen on yhtä epäsäännöllistä. Näin ollen energiansäästöpotentiaali on äärimmäisen suuri, koska pysäköintialueet ovat yleensä myös pinta-alaltaan suuria ja valaisimet on asennettu hyvin tiheään. Me Aura Lightilla ymmärrämme tarpeitasi.

Read more »

Matkustajaliikenne

Lentokentillä, juna-asemilla ja satamissa liikkuu jatkuvasti suuria määriä ihmisiä matkalla määränpäihinsä. Aura Lightin kestävillä ratkaisuilla autamme sinua rakentamaan tarpeitasi vastaavan huoltovapaan ja energiatehokkaan valaistuksen.

Read more »

Öljy ja kaasu

Suurin haaste öljy- ja kaasuteollisuudelle on turvallisuus. Aura Light tietää tämän, sillä olemme työskennelleet tällä sektorilla toimivien asiakkaiden ja laitevalmistajien kanssa vuosia. Meillä on useita valaistusratkaisuja, jotka on kehitetty vastaamaan erityisesti tämän teollisuudenalan korkeita laatu- ja turvallisuusvaatimuksia.

Read more »