Aura Easy Selection Horisontal2

Jätä monimutkaiset LED asennukset taaksesi Aura Lightin Easy Selection –valikoimalla

Easy Selection – valikoima on LED valikoima, jonka avulla on helppo päästä alkuun LED –valaistuksen kanssa työpaikallasi. Valitse heti valmis käyttöön LED-paneeli, alasvalo, T8 retrofit tai porraskäytävävalaisin. Tai yhdistele niitä tarpeidesi mukaan. Saat todella edullisen LED valaistuksen, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Mitä enää odotat?

 

Plug

Helppo asennus

Vaikeat asennukset ovat nyt historiaa. Voit korvata nykyisen valaistuksesi – alasvalo, paneeli tai T8 – heti valmiina käyttöön olevilla Easy Selection – valikoiman tuotteilla.

 

Battery

Säästä jopa 50 % energiakustannuksissa

Säästä sähkökustannuksissa jokaisessa valossa, jonka vaihdat Easy Selection -valikoiman LEDiin. Meidän LEDit loistavat kirkkaasti – mutta kestävät pidempään, käyttävät vähemmän sähköä eikä niitä tarvitse vaihtaa niin usein.

 

Euro

Lyhyt takaisin maksuaika

Luota Easy Selection LED – valikoiman taloudelliseen hyötyyn. LED -valikoimamme alkaa maksaa itseään takaisin päivästä yksi alkaen – ja säästää rahaa tulevaisuudessakin.

 

Certificate

Laatu takuu

Asiakkaamme ovat tottuneet saamaan korkeinta laatua Aura Lightilta. Joten ei ole yllätys, että seisomme Easy Selection – valikoimamme vankkojen takuiden takana.

 

thumb-up

Käsin poimittuja valintoja

Markkinoilla on paljon LED tuotteita, joiden laatu vaihtelee suuresti. Valaistusasiantuntijamme ovat tehneet kovaa työtä huolellisesti valitsemalla luotettavat ja laadukkaat tuotteet.