Pysäkointi

Turvallisuusvaatimusten vuoksi valot palavat pysäköintialueilla usein 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa. Silti hyvin harvoilla alueilla liikkuminen on yhtä epäsäännöllistä. Näin ollen energiansäästöpotentiaali on äärimmäisen suuri, koska pysäköintialueet ovat yleensä myös pinta-alaltaan suuria ja valaisimet on asennettu hyvin tiheään. Me Aura Lightilla ymmärrämme tarpeitasi.

 

 

Perinteisesti parkkihallit ovat usein hämäriä, likaisia ja turvattomia tiloja. Kaikeksi onneksi tämä on muuttumassa, ja nykypäivänä parkkihalleista tehdään valoisia, turvallisia ja yleisilmeeltään tasokkaita. Kiinteistöjen omistajat ja haltijat ymmärtävät että korkeatasoiset parkkihallit houkuttelevat myös enemmän asiakkaita.

Dynaamiset ohjausjärjestelmät reagoivat reaaliaikaisesti tilojen käyttöön, jolloin valaistus voidaan säätää sopivaksi juuri siellä missä sitä kulloinkin tarvitaan. Parkkihalleissa valaisimelta vaaditaan myös iskunkestävyyttä sekä pöly- ja kosteustiiviyttä. Aura Light on kehitellyt ratkaisuja nimenomaan olosuhteisiin, joissa pöly, lika ja kosteus asettavat valaistukselle korkeat vaatimukset. Tarjoamme tuotteillemme jopa kahdeksan vuoden takuun.

Me ymmärrämme tarpeitasi, ja voimme auttaa sinua valitsemaan juuri oikealaisen kestävän valaistusratkaisun. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Alla on valikoima sopivia valaistusratkaisuja pysäköintialueille: